Χειροτονία στη μητρόπολη Αργολίδος

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 14/06/2014

φωτορεπορτάζ Ευαγ.Μπουγιώτη -Το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 εορτή του προφήτη Ελισαίου ,ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος προέβει στην χειροτονία εις Ιερέα του  Διάκου Δημητρίου Κρουσταλάκη, στον Καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου στο Άργος. Η χειροτονία του νέου Ιερέα πραγματοποιήθηκε εν μέσω πολυπληθούς εκκλησιάσματος από την Αργολίδα και την Αθήνα. Ο ναός κατάμεστος κυρίως από φίλους και πνευματικούς αδελφούς του, της πολυαγαπημένης του συζύγου Γεωργίας, των γονέων του, οι οποίοι τον επευφήμησαν ζωηρά Άξιος Άξιος .

Στην ομιλία του  ο νέος Ιερέας  αναφέρθηκε με πολλή συγκίνηση στην πνευματική του πορεία πού τον οδήγησε στη μεγάλη απόφαση να Ιερωθεί και ευχαρίστησε θερμά όλους όσους τον στήριξαν στη ζωή του και τον χειραγώγησαν πνευματικά.

Ο νέος Ιερέας  είναι γιος του καθηγητή Παιδαγωγικών Γεωργίου Κρουσταλάκη γνωστού για το συγγραφικό του έργο για τον Γέροντα Πορφύριο.

Μαζί με τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο συγχωροστάτησε κι ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος, και αρκετοί Ιερείς φίλοι και συμμαθητές του νέου Ιερέα. Στο τέλος της θείας λειτουργίας ο νέος Ιερέας μοίρασε το αντίδωρο και δέχθηκε ευχές από όλους.