Ο μητροπολίτης Ν.Σμύρνης προς τους εκλεγέντες δημάρχους

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 26/05/2014

I.M.Ν.Σμύρνης- Τα συγχαρητήριά του στους εκλεγέντες δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους στους τέσσερις δήμους Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Αλίμου και Αργυρούπολης που περικλείονται στα όρια της εκκλησιαστικής επαρχίας της Μητρόπολης Νέας Σμύρνης εξέφρασε ο επιχώριος Επίσκοπος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης Συμεών.

ΔΗΛΩΣΗ
του Σεβασμ. Μητροπολίτου μας
εξ αφορμής των αυτοδιοικητικών εκλογών

Ο Σεβασμ. Μητροπολιτης μας κ. Συμεων με την ολοκληρωση των αυτοδιοικητικων εκλογων χθες, Κυριακη 25 Μαϊου, προεβη σημερα στην ακολουθη δηλωση:

«Οι αυτοδιοικητικες εκλογες ολοκληρωθηκαν χθες τοσο σε ολοκληρη τη χωρα οσο και στους τεσσερις δημους Νεας Σμυρνης, Παλαιου Φαληρου, Αλιμου και Αργυρουπολεως, που συγκροτούν τη Μητροπολιτικη μας Περιφερεια. 

Συγχαίρουμε απο καρδιάς τους αξιότιμους Δημάρχους και τους Δημοτικούς Συμβούλους, που με την ψήφο των συμπολιτών μας επανεκλέχτηκαν ή εκλεχτηκαν για πρωτη φορα.
Ευχομαστε ο Θεος να τους ευλογεί και να τους αξιωσει να δουλεψουν με ζηλο, με συμπνοια, μεθοδικα και αποτελεσματικα για το καλο, την προκοπη και την ποιοτητα ζωης των πολεων μας και των κατοίκων τους. Ιδιαιτερα των νεων μας, που αποτελούν το ελπιδοφορο αυριο των πολεων μας και τους οποίους επληξε περισσοτερο η οικονομικη κριση.
Ως τοπικη Εκκλησια ζητουμε τη συνεργασια τους και τους βεβαιωνουμε οτι θα συμπαρασταθούμε με τις μικρες μας δυναμεις σε καθε καλη προσπαθειά τους. Παραλληλα, ελπιζουμε οτι κι εκείνοι θα ερθουν αρωγοί στο κοινωνικο και φιλανθρωπικο εργο της Μητροπολεως και των Ενοριων μας».