Νίκη Τζαβέλα: "Είμαι υπερήφανη για την Εκκλησία μας"

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 08/05/2014

ierovima.gr -Συνάντηση είχε σήμερα η υποψήφια ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλα με το σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Χρυσόστομο με αφορμή την εορτή του Αγίου Θεολόγου στο Περιστέρι, μία από τις περιοχές της Αττικής που έχουν πληγεί  από την ανεργία και την κρίση.

 

Οι γυναίκες του Περιστερίου είχαν ετοιμάσει  διάφορα σπιτικά εδέσματα και τα διέθεσαν σε κάθε Περιστεριώτη. Φτωχούς, εύπορους, άστεγους, μικρομεσαίους, αριστερούς και δεξιούς. 

 

Η κ. Νίκη Τζαβέλα, δήλωσε μεταξύ άλλων:

 

«Μέσα σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία εμείς οι ευρωβουλευτές έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε το πραγματικό πρόσωπο του Έλληνα πολίτη. Και μάλιστα από αυτή την προσωπική μου εμπειρία θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βοηθάει τους συμπολίτες μας. Απλός κόσμος και όπως μου είπε ο Σεβασμιώτατος Χρυσόστομος «Οι φτωχοί βοηθάνε τους φτωχούς». Θέλω επίσης , με μια ευθεία και ειλικρινή στάση να πω ότι είμαι υπερήφανη για την Εκκλησία μας απανταχού της Ελλάδος και της οικούμενης. Είναι αυτό ψηφοθηρικό εκ μέρους μου; Τουλάχιστον από μια Ελληνίδα που διαχρονικά στάθηκε στο πλάι της Εκκλησίας μας και θα συνεχίσει να στέκεται διαχρονικά - άσχετα από την έκβαση της προσωπικής μου προσπάθειας- στο πλάι της. Αυτή η κρίση ανέδειξε την πραγματικά σύγχρονη, αλληλέγγυα, και ελεήμονα Εκκλησία μας. Ας δεσμευτούμε οι υποψήφιοι όλων των κομμάτων ότι θα σταθούμε στο πλάι των ιεραρχών και της Εκκλησίας μας για να βοηθήσουμε την κοινωνική συνοχή της Ελλάδος. Η συνδρομή της είναι ανεκτίμητη".