Φωτισμένος πηδαλιούχος!

Απόψεις - Άρθρα - Σχόλια | Δημοσίευση: 14/12/2022
 
21 χρόνια αρχιερωσύνης για τον Μητροπολίτη Σύρου κ.κ. Δωρόθεο Β'.
Άπαντες αναγνωρίζουν την αδιάκοπη και επιτυχημένη δράση του Σεβασμιωτάτου, στη δύσκολη, λόγω πολυνησίας, Μητρόπολη. Η μέριμνά του για κάθε νησί της μητροπολιτικής του περιφέρειας είναι ανύστακτη, οι προσπάθειές του ακάματες, οι θυσίες του αδιάλειπτες και προ πάντων, η εύσπλαχνη διάθεσή του ανεξάντλητη. Για τους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως κατά την πολυετή διακονία του είναι και διδάσκαλος, αλλά πρωτίστως και κυρίως εύσπλαχνος πατέρας.
 
21 Χρόνια στο πηδάλιο της μητροπόλεως Σύρου!!!!
 
Ο π. Αντώνιος Χορευτής στη σελίδα του στο facebook, σημειώνει: "Αμνησίκακος, ανεξίκακος και συγχωρητικός προς όλους όσοι τον στενοχωρούν, τον πικραίνουν, τον κατηγορούν ή τον συκοφαντούν, επιλέγει το δύσκολο δρόμο της σιωπής . Γιατί επιλέγει την αγάπη ;Ένας πραγματικός πατέρας στην συμπεριφορά του Μεγάλος ρήτορας του θείου λόγου εγώ θα τον χαρακτηρίσω μοναδικός και κυριολεκτώ σε καθηλώνει. Γεννημένος μεγάλος ηγέτης Μπορεί να προσφέρει ακόμα και στο πηδάλιο της εκκλησίας μας Αυτά τα βιώνουμε καθημερινά εμείς που είμαστε κοντά του και συνεργάτες του Ένα μεγάλο ευχαριστώ πατέρα Άξιος!!!!
ΔΩΡΟΘΕΟΥ Του Σεβασμιωτάτου και θεοπροβλήτου μητροπολίτου της Αγιωτάτης μητροπόλεως Σύρου Τήνου Άνδρου Κέας Μήλου και Μύκονου!!!!! ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΤΗ!!!!"