Δέματα αγάπης από την Ι.Μ.Αρκαλοχωρίου

Οικουμενικό Πατριαρχείο | Δημοσίευση: 16/04/2014

 Η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου διένειμε την Παρασκευή 11 Απριλίου,από την Παγκοινιά Παιδικού Γεύματος, εκατό (100) δέματα αγάπης, με τρόφιμα και πασχαλινές λαμπάδες, σε παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα διανομής των παιδικών συσσιτίων.

Τη Μεγάλη Τρίτη, 15 Απριλίου,διένειμε, επίσης, από τονΤομέα Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής, στο χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι, περί τα χίλια τριακόσια (1.300) δέματα, συνολικής  ποσότητας τριάντα  (30) τόνων, μαζί με τρεισήμισι (3,5) τόνους κρέατος, σε εμπερίστατους αδελφούς μας, πτωχούς, νεόπτωχους, παιδιά και ανέργους.

Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει την ευαρέσκειά της σε όλους όσους συνετέλεσαν στη συλλογή και διανομή των δεμάτων, ιδιαιτέρως δε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΟΠΕΚΕΠΕ), στην Περιφέρεια Κρήτης, στους Κληρικούς και τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια των Ενοριών, αλλά και σε όλους τους επωνύμους και ανωνύμους συνανθρώπους μας.

Η έμπρακτη έκφραση της αλληλεγγύης και της ευαισθησίας τους, με την προσφορά του επιούσιου άρτου προς τον εμπερίστατο αδελφό μας εκφράζει την αγάπη, την ειρήνη, την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή, μέσα στο αναστάσιμο φως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

 

 

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ