Παρουσίαση τετράτομου έργου για τον θαυματουργό Άγιο Νεκτάριο

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 30/03/2014

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού και η ενορία Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του τετράτομου έργου «ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΛΟΓΙΩΝ» του Αγίου Νεκταρίου, Μητροπολίτου Πενταπόλεως, σε επιστημονική έκδοση και επιμέλεια του λογίου Ιερέως Πρωτoπρεσβυτέρου Αντωνίου Μπιλάλη, εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίας Σκέπης Παπάγου.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της ολοκληρώσεως των τεσσάρων  τόμων.
Για το έργο θα μιλήσουν οι:
•    Παναγιώτης Β. Δημακάκος, Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, τ. Διευθυντής Β΄ Χειρ/κής Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.
•    Κωνσταντίνος Ιω. Κορναράκης, Αναπλ. Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών
•    Ευριπίδης Ηλ. Αντωνίου, Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου ε.τ.
•    Τάνια Γ. Δασκαρόλη, Επ. Καθηγήτρια Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Aθηνών
Την παρουσίαση συντονίζει ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρ. π. Συμεών Βενετσιάνος, Προϊστάμενος του Ι. Καθεδρικού Ναού Φανερωμένης Χολαργού.
Θα χαιρετήσει ο Πανοσιολ. Αρχιμανδρ. π. Χρυσόστομος Παπαθανασίου, Ιεροκήρυξ – Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Μακαρ. Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου.
Αποφώνηση από τον συγγραφέα του έργου Πρωτοπρ. π. Αντώνιο Μπιλάλη, καθηγητή φιλόλογο – ιστορικό.
Η παρουσίαση του έργου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Μαρτίου, στις 7.30 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού (τέρμα Περικλέους και Σύρου, Χολαργός).
Επίκαιρους ύμνους θα αποδώσει η Βυζαντινή Χορωδία του Ι. Ναού Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου κ. Γεωργίου Χατζηχρόνογλου.