Ευχαριστίες Ι.Μ.Αλεξανδρουπόλεως

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 18/02/2014

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Κυνηγών νομού Έβρου για την προσφορά ενός τόνου πατάτας προς τους συμπολίτες μας. Η ποσότητα έχει διατεθεί ήδη από τα μέλη του Συλλόγου  σε 50 οικογένειες των φιλόπτωχων ταμείων των Ενοριών. Επίσης, η Μητρόπολη μας έχει προχωρήσει στη διάθεση της υπόλοιπης ποσότητας της δωρεάς για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών στο Κεντρικό Συσσίτιο, στο Ιωακείμειο Γηροκομείο και στο Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός».

Η Ιερά Μητρόπολις διαβεβαιώνει στα μέλη του Συλλόγου και σε όλους τους Χριστιανούς της περιοχής μας, ότι οι προσπάθειες της τοπικής Εκκλησίας επικεντρώνονται στην εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών διαβίωσης των ηλικιωμένων τροφίμων των Ιδρυμάτων της, καθώς επίσης και στην ποιότητα της καθημερινής σίτισης των ενδεών αδελφών μας.

 Ο Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος εύχεται στα μέλη του Συλλόγου και τις οικογένειές τους κάθε ευλογία, ενώ προσκαλεί και άλλους φορείς να μιμηθούν και να προχωρήσουν στο μέτρο των δυνατοτήτων τους σε ανάλογες πρωτοβουλίες. 

 

 Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως