Ο Σύρου ευλόγησε την πίτα του Υπολιμεναρχείου και του ΑΤ Τήνου

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 16/01/2014

π. Γεώργιος Φανερός-Σήμερα το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ευλόγησε την πίττα του Υπολιμεναρχείου και του Αστυνομικού Τμήματος της ιεράς νήσου Τήνου, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Καθολικών Τήνου κ. Νικολάου, Κληρικών της νήσου, του Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων και του Περιφερειακού Συμβούλου Τήνου, εκπροσώπων των τοπικών φορέων, του Αντιπροέδρου και Μελών της Διοικούσης το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου Επιτροπής, των Διοικητών, Αξιωματικών και Στελεχών του Υπολιμεναρχείου και του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, του Περιφερειακού Διευθυντή της 6ης Περιφέρειας του Λιμενικού Σώματος Αντιναυάρχου κ. Γεωργίου Αποστολή, του Ταξιάρχου της ΕΛ.ΑΣ. κ. Αλέξ. Αποστολάκη, του Αστυνομικού Διευθυντή Κυκλάδων, Ναυτικών Πρακτόρων και καβοδετών.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ στον ευχετήριο χαιρετισμό του συνεχάρη και ευχαρίστησε τα στελέχη του Υπολιμεναρχείου και του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου για τη σημαντική συμβολή τους στη διασφάλιση της τάξης και της ομαλής λειτουργίας του λιμένος Τήνου, που υποδέχεται χιλιάδες επισκέπτες ετησίως και προσέφερε, από κοινού με τον Σεβ. κ. Νικόλαο, στο Υπολιμεναρχείο Εικόνα του Αγίου Νικολάου και στο Αστυνομικό Τμήμα Εικόνα του Δεσπότου Χριστού, ευχόμενος υγιεινό και  δημιουργικό το νέο ἐτος.

Ο Υπολιμενάρχης και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄ για την αποδοχή της προσκλήσεώς τους και την παρουσία του στην τελετή, γιατί, όπως τόνισαν, θεωρούν απαραίτητη την ευλογία της Εκκλησίας για τη συνέχιση και την ευόδωση του έργου τους.

 

Πηγή: imsyrou.gr