Υπάρχουν και τέτοιοι παπάδες!

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 01/11/2013

Ίσως ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από τον «πονοκέφαλο» που προκαλούν τα έξοδα ενός θρησκευτικού γάμου. Ιερέας από την Ηγουμενίτσα σας δίνει τη λύση!

 

Ο λόγος για τον πατέρα Θεόδωρο, κληρικό στην ενορία του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος, Αποστόλου Τίτου και Αγίου Διαδόχου Ηγουμενίτσας, γνωστός για το πλούσιο φιλανθρωπικό έργο του. Εσχάτως προσφέρει τα έξοδα ενός θρησκευτικού γάμου, για να αποτρέψει τα νέα ζευγάρια, τα οποία επικαλούνται οικονομικά προβλήματα, να πραγματοποιούν πολιτικούς γάμους.

 

Όπως αναφέρει το epirusgate, σε ανακοίνωσή του σημειώνει: «Αν κάποιο ζευγάρι έχει πάρει την απόφαση να τελέσει το ιερό μυστήριο του γάμου αλλά για οικονομικούς λόγους σκέφτεται να τελέσει πολιτικό γάμο, επικοινωνήστε με τον πατέρα Θεόδωρο και τα έξοδα της άδειας του γάμου, του μυστηρίου, τα στέφανα και το νυφικό θα τα αναλάβει η εκκλησία».

 

Οι δραστηριότητες, όμως, του πατέρα Θεόδωρου δεν περιορίζονται στο νυφικό αλλά είναι ποικίλες. Κάτω από το Ναό στεγάζεται δανειστική βιβλιοθήκη που περιλαμβάνει όχι μόνο εκκλησιαστικού περιεχομένου βιβλία, αλλά και εγκυκλοπαίδειες, βοηθήματα για το σχολείο και πάσης φύσεως βιβλία.