Έκκληση "Φωκά" στην τοπική εκκλησία

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 10/10/2013

Αγωνιώδη έκκληση προς την Μητρόπολη Θεσσαλονίκης αλλά και τους φορείς της πόλης, απευθύνει η εταιρεία Φωκάς, προκειμένου να επιτύχει την επαναλειτουργία του καταστήματος στην Τσιμισκή 48-50, από το οποίο έχει αποβληθεί μετά από τις διαδικασίες έξωσης που κίνησε η ιδιοκτήτρια του ακινήτου, Ι.Μ. Αγίας Θεοδώρας.

Το κείμενο της ανακοίνωσης της εταιρείας, έχει ως ακολούθως:

«Η πρωτοβουλία για το άνοιγμα του καταστήματος Fokas στην Τσιμισκή 48-50 είναι στα χέρια της Εκκλησίας. Με την ευχή Της, τόσο η οικογένεια Φωκά όσο και οι εργαζόμενοι του ομίλου Fokas, θα θέλαμε να προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα για την εταιρία μας κι αυτό αιτούμαστε. Ζητούμε ο λόγος του Θεού για αγάπη και αλληλεγγύη να γίνει πράξη.

«Είναι πολύ σημαντικό να υλοποιηθεί η άμεση επαναλειτουργία του καταστήματος, απαραίτητο δεδομένο για την επιβίωση της εταιρίας μας και του προσωπικού των 900 οικογενειών που εργάζονται μαζί μας, δηλαδή άνω των 3.000 ατόμων που εξαρτώνται άμεσα, καθώς και πλειάδας προμηθευτών μας, πιστωτών μας και εργαζομένων τους.
«Καθώς οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, η διοίκηση της Φωκάς πρότεινε εναλλακτικά μία συνάντηση με έναν ουδέτερο φορέα πολιτικό ή επιχειρηματικό ή τον ίδιο το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κο Γ. Μπουτάρη, που θα μπορέσει να σταθεί αρωγός στο να βρεθεί μία δίκαιη λύση ώστε να ξανανοίξει το κατάστημα μας και η πόλη να ξαναβρεί τον κανονικό της ρυθμό όσο το δυνατόν πιο σύντομα».(voria.gr)