Αγιασμός από τον μητροπολίτη Ν. Ιωνίας

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 11/09/2019

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, συνοδευόμενος από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως, τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό σε σχολεία και των τριών Δήμων της Μητροπολιτικής περιφερείας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στα Εκπαιδευτήρια Ελληνική Παιδεία στο Ηράκλειο Αττικής, στο 1ο Λύκειο Νέας Ιωνίας, στο 16ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας, στη Σχολή Χατζήβεη στη Ν. Φιλαδέλφεια καθώς και στο Κολλέγιο Ψυχικού.  

Στον σύντομo χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος, απευθυνόμενος στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς, αλλά και στους γονείς εξέφρασε την ευαισθησία του για τον ευρύτερο χώρο της ελληνικής παιδείας, επισημαίνοντας την εμπιστοσύνη του στη νέα γενιά και ευχήθηκε προς όλους καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά, με δύναμη, υπομονή, αλλά και όραμα, τονίζοντας πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως θα βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό τους, ενισχύοντας τον αγώνα τους.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως