Ένας χρόνος του Ι.Ν.Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων στο διαδίκτυο

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 09/04/2013

Συμπληρώθηκε ήδη ένας χρόνος από την επίσημη έναρξη της ιστοσελίδας του Ιερού Ναού Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων www.panagiaepiskepsi.gr. Ήταν 9 Απριλίου 2012 όταν ξεκίνησε το ταξίδι στο διαδίκτυο (internet). Ομολογουμένως με δειλά βήματα για το μεγάλο εγχείρημα. Με αγωνία για την ανταπόκριση εκ μέρους των ενοριτών. Με την πεποίθηση όμως ότι η Παναγία θα είναι συνοδοιπόρος στην προσπάθειά μας.

Οι επισκέψεις όλη αυτήν την χρονιά έφτασαν τις 66.133. Ποσό ιδιαίτερα σημαντικό για μια ιστοσελίδα ενορίας. Ποσό που μας γεμίζει περισσότερες ευθύνες. Ποσό που ξεπερνά τα στενά όρια της ενορίας και επεκτείνεται σε ολόκληρη την πόλη των Τρικάλων, τον νομό, την Ελλάδα μας, ακόμη και το εξωτερικό.

Δείγμα ότι οι επισκέπτες έδειξαν ενδιαφέρον να λάβουν πληροφορίες κυρίως για τις ποικίλες ενοριακές δραστηριότητες, για την τοπική και εκκλησιαστική ιστορία, καθώς και για πολλά άλλα θεολογικά θέματα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν εκ βάθους καρδίας στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. ΑΛΕΞΙΟ που μας παρότρυνε και ευλόγησε την νέα αυτή ενοριακή προσπάθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους συνταξιδιώτες του διαδικτύου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τα μηνύματα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο (email): panagiaepiskepsi@gmail.comκαι τις παρατηρήσεις, μας βοηθάτε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα της ενορίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Εταιρεία «ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ»®. Μια εταιρεία που εξειδικεύεται σε θέματα Εκκλησιαστικών εφαρμογών–λογισμικούαπό το έτος 2000 με υψηλή τεχνογνωσία, πολυετή εμπειρία και στην υποστήριξη φορέων οργανισμών και επιχειρήσεων.

Οπλισμένοι με την εμπιστοσύνη σας προχωράμε ευχόμενοι αυτή η προσπάθειά μας να βοηθήσει κυρίως τους ενορίτες μας, αλλά και κάθε επισκέπτη, να γνωρίσει καλύτερα την ορθοδοξία, την τοπική εκκλησία και την ενορία μας, έτσι ώστε να οδηγηθεί κοντά στον Σωτήρα και Λυτρωτή Ιησού Χριστό.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠ. ΓΡΑΔΟΥΛΑΣ