"Διδαχές από τον Άθωνα"

Οικουμενικό Πατριαρχείο | Δημοσίευση: 06/04/2019
Μία νέα εκπομπή θα ακούγεται από την συχνότητα της Πειραϊκής Εκκλησίας κάθε Κυριακή στις 13:00 (αμέσως μετά την εκπομπή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς).
 
Από αυτή την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 και με τον τίτλο «Διδαχές από τον Άθωνα», θα έχουμε την ιδιαίτερη ευλογία στην Πειραϊκή Εκκλησία να ακούγεται ο Ηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, ο οποίος θα μεταφέρει τον Λόγο του Θεού στις ψυχές των εκατοντάδων χιλιάδων ανά τον κόσμο ακροατών του ραδιοφώνου που μιλάει στην ψυχή μας και θα μας κάνει κοινωνούς της Αγιορείτικης εμπειρίας και της χάριτος της Παναγίας μας.
 
Οι εκπομπές του γέροντα Εφραίμ, οι οποίες θα μεταδίδονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη και μέσω της ιστοσελίδας του ραδιοφωνικού μας σταθμού (peradio.com), θα ασχολούνται με πνευματικά κυρίως θέματα τα οποία όμως έχουν και κοινωνικές προεκτάσεις,  αφού θα αφορούν στον άνθρωπο, την καλλιέργειά του και την πνευματικη΄του πρόοδο και προκοπή.
 
Η εκπομπή «Διδαχές από τον Άθωνα» θα μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Σάββατο στις 22:30 (αμέσως μετά την Ακολουθία του Αποδείπνου)