Συνεργασία Εκκλησίας της Ελλάδος-LOUIS CRUISES

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 06/03/2013

(Ιερά Σύνοδος) Στα Γραφεία της Ιεράς Συνόδου πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 1η Μαρτίου, συνάντηση με την Διοίκηση της Εταιρείας «LOUIS CRUISES» Ελλάδος.

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, Πρόεδρος του Συνοδικού Γραφείου των Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, δέχθηκε στο Γραφείο του τον κ. Κυριάκο Αναστασιάδη Γενικό Διευθυντή της «LOUIS CRUISES» συνοδευόμενο υπό του κ. Πυθαγόρα Νάγου, Διευθυντού Πωλήσεων της εν λόγω Εταιρείας.

 

Στην ωριαία συνάντηση παρουσία του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. κ. Σπυρίδωνος Κατραμάδου, Γραμματέως του Συνοδικού Γραφείου, καθώς και των κ.κ.: Χρήστου Πετρέα και Βασιλείου Τζέρπου, μελών αυτού, δόθηκε η ευκαιρία γόνιμης συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων για την ουσιαστική συνεργασία μεταξύ της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Εταιρείας LOUIS CRUISES στα θέματα των «θεματικών κρουαζιέρων» με αντικείμενο την προβολή, την προώθηση και την επίσκεψη των Ι. Μνημείων και των Ι. Προσκυνημάτων της Χώρας, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Συνοδικού Γραφείου.

 

Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης ενημέρωσε εκτενώς τον Σεβ. Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο και τους συνεργάτες του: α) για την πρόθεση της Εταιρείας LOUIS CRUISES να διοργανώσει, ως πρώτη τέτοια δραστηριότητα, δύο (2) εβδομαδιαίες θεματικές κρουαζιέρες, προσκυνηματικού χαρακτήρα, τον Οκτώβριο του 2013 με θέμα «ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ» (με έναρξη στις 18 και στις 25 Οκτωβρίου 2013), και β) για την αίτηση της Εταιρείας προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και τα Μέλη της Ιεράς Συνόδου, να ευλογήσουν με την φυσική συμμετοχή και παρουσία τους, ως και την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Προέδρου, του Γραμματέως και των μελών του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, την πρώτη από τις δύο κρουαζιέρες που θα λάβει χώρα από 18η Οκτωβρίου έως και 25η Οκτωβρίου 2013.

 

Μετά το τέλος της συνεργασίας οι εκπρόσωποι της Εταρείας «LOUIS CRUISES» συναντήθηκαν και με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Διαυλείας κ. Γαβριήλ, Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Φαναρίου κ. Αγαθάγγελο, Γενικό Διευθυντή της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, καθώς και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Σαλώνων κ. Αντώνιο, Γενικό Διευθυντή της Οικονομικών Υπηρεσιών της Εκκλησίας της Ελλάδος.