Τί είπε ο μητροπολίτης Ιάκωβος στον αρχιεπίσκοπο;

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 04/02/2013

(από Αργολικός Ποιμήν)

Ταξίδι αστραπή στην Αργολίδα πραγματοποίησε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμος. Ο Μακαριότατος επισκέφθηκε στο Ναύπλιο τον Μητροπολίτη Αργολίδας κκ. Ιάκωβο.
Σε δήλωση του ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε τις θερμές ευχές του για ταχεία ανάρρωση της υγείας του Σεβασμιότατου Αργολίδας και συνέχισε λέγοντας: "Ήρθα να δω από κοντά τον ποιμενάρχη σας και να ενημερωθώ για την κατάσταση της υγείας του".
Η απεριόριστη αγάπη και ο σεβασμός που τρέφει ο Μακαριότατος Αθηνών στο πρόσωπο του Μητροπολίτη Αργολίδος είναι γνωστή και αυτή επιβεβαιώθηκε σήμερα με το προσωπικό ενδιαφέρων που έδειξε ο Αρχιεπίσκοπος και το ταξίδι που έκανε από την Αθήνα για αυτό το λόγο. 
Η συνάντηση του Μακαριότατου κράτησε μια ώρα περίπου . 
 
 ierovima: Στη συνάντηση αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες ο σεβασμιώτατος επανέλαβε την επιθυμία του να τον διαδεχθεί ο βοηθός του επίσκοπος Επιαδαύρου Καλλίνικος.
Οι ίδιες πηγές όμως λένε  πως ο κ. Ιάκωβος δεν έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην επιθυμία του και αυτό μεταφράστηκε από την άλλη πλευρά πως το πεδίο είναι ανοικτό και για άλλους υποψηφίους.
 
Να σημειωθεί πως ο Καλλίνικος έχει κερδίσει τις καρδιές και την εμπιστοσύνη των κατοίκων της Αργολίδος.