Ψάρι Βάρδας: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον Ι.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 16/12/2018

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση το Σάββατο ανήμερα του Αγίου Ελευθερίου στον Ιερό Ναό Κοίμησης Θεοτόκου Ψαριού από το τμήμα παραδοσιακής μουσικής της Φιλαρμονικής Εταιρείας Ωδείου Πατρών που παρουσίασε κάλαντα και διηγήματα του Δωδεκαημέρου με υπεύθυνο διδασκαλίας τον Κ.Γιάννη Παναγιωτόπουλο.

Παρών και ο θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης Κ.Κ. Αθανάσιος όπου μετέφερε τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Ηλείας Κ.Κ. Γερμανού.

Επίσης παρόντες ήταν ο αρχιερατικώς επίτροπος_Ιεροκήρυκας πατέρας Χριστοφόρος  Κωλετης και κληρικοί της περιοχής όπως η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ανδραβίδας Κυλληνης Άννα Γεωργιοπουλου  Κοντόγιωργα ,οι αντιδήμαρχοι. Ανδρέας Μιγκος και Λάμπης Δημοπουλος, ο pρόεδρος του Κ.Α.Π.Η. Βουπρασίας Κ. Καραβούλιας Κώστας καθώς και τα μέλη του,η Πρόεδρος του Μορφωτικού και πολιτιστικού Συλλόγου Νησιου, ενορίτες οι οποίοι προσφεραν τα γλυκίσματα στο tέλος της βραδιάς συνοδεία αναψυκτικών που προσέφερε ο κ. Γιάννης Κουτρούλης.

 

Ο πρόεδρος της ΤΚ Βάρδας Χρήστος Ρετουνιώτης ευχαρίστησε από καρδίας όλους τους προαναφερόμενους καθώς και τους μεγάλους χορηγούς με τη χρυσή καρδιά: την κ. Δέσποινα Μαισνερ_Κεμμι,τη Κ. Γιώτα Ψυχομάνη,το δΉμαρχο Ανδραβίδας_Κυλλήνης Ναμπιλ_Ιωσήφ Μοραντ,τον κ.Περικλή Κούγια και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους για τις χορηγίες τους.

"Αυτή η βραδιά ήταν για την ολοκλήρωση εργασιών του Αγίου Γεωργίου και τα έσοδα θα διατεθούν εκεί. Εγώ ως πρόεδρος Δ.Κ. Βάρδας και ως αντιπρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου ενορίας Ψαριου ευχαριστώ τους πάντες που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της βραδιάς", δήλωσε ο κ. Χρήστος Ρετουνιώτης.