Προσκυνηματική εκδρομή της Μητρόπολης Σάμου στην Κριμαία

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 11/04/2011

Η Ιερά Μητρόπολις Σάμου Ικαρίας και Κορσεών, η Ιερά Μονή Σαγματά και ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Πειραϊκή Εκκλησία» διοργανώνουν προσκυνηματική εκδρομή στην Κριμαία, από 7-12 Ιουνίου 2011 με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Λουκά του Ιατρού.

Πιστοί που επικαλούνται το όνομα  Αγίου Λουκά και προσεύχονται σε αυτόν, βρίσκουν θεραπεία. Η Εκκλησία Τον ανακηρύσσει  Αγιο, αφού ήδη εν ζωή είχε αναγνωριστεί ως τέτοιος από τον πιστό λαό.

Ο Βαλεντίν Βόινο-Γιασενέτσκι και μετέπειτα Αγιος Λουκάς, για 50 ολόκληρα χρόνια χάρισε ελπίδα και πνευματική δύναμη σε ένα ταλαιπωρημένο λαό που στερήθηκε την ελευθερία του, την ιστορία του και την θρησκεία του. Τώρα σαν Άγιος ολόκληρης της Ορθοδοξίας χαρίζει ελπίδα και δύναμη, σε οποιονδήποτε διαβάσει την ζωή Του και τις ομιλίες του. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα Βιλιοπωλεία της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, «Μεταμόρφωσις» στο Βαθύ και «Διδαχή» στο Καρλόβασι.Πληροφορίες - Εγγραφές στα Βιβλιοπωλεία: «ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΙΣ» τηλ. 2273080830 «ΔΙΔΑΧΗ» τηλ. 2273032544