Η …Εκκλησία-φάντασμα-VIDEO

Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 28/12/2012

Orthodoksikoritsa.com-Ούτε την Γέννηση του Κυρίου μας δεν σεβάστηκαν οι ψευδοπατριώτες, αντί-ορθόδοξοι της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας οι οποίοι επέλεξαν να «εορτάσουν» με τον ψευδό-ιερέα Νικόλα Μάρκου μία γιορτή οι οποία δεν έχει καμία σχέση με την πίστη τους και την προέλευση τους.

Σε μία καταπληκτική σκηνοθεσία από το μεγαλύτερο και αντι-ορθόδοξο (ισλαμικό) μέσο όπως το τηλεοπτικό κανάλι Top-Channelπαρουσιάστηκε η «ταινία» «Οι Μουσουλμάνοι Οθωμανοί, γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με τον  καλύτερο ηθοποιό που παίζει τον ιερέα. Τα κεριά άναψαν σαν ποταμός  ώστε να δείξουν ότι υπήρχαν πολλοί άνθρωποι και συγχρόνως οι μόνοι που ήταν εκεί ήταν η γλείφτες του Σπαχίου που θέλουν ένα κομμάτι ψωμί και θέλουν να φαίνονται στις τηλεοράσεις για να ικανοποιήσουν τα αισθήματα κατωτερότητας αλλά και τα κατώτερα ζωώδη συναισθήματα τους  που τους οδηγούν εναντίων της ορθοδοξίας.

Ενώ ένα παλιό «ιερέας» έκανε πως τελούσε Θεία Λειτουργία και σταμάτησε στην μέση του μυστηρίου για να αγκαλιάσει το μεγαλύτερο εχθρό των νεότερων εποχών της ορθοδοξίας, τον ανόητο, θρασύδειλο και τυχοδιώκτη Σπαχίου.

Η σκηνοθεσία ήταν ξεκάθαρη , αλλά έφτασε την αποκορύφωση της όταν έβαλαν δύο παιδιά να κάνουν το σταυρό για να φαινόταν ότι ποίος ξέρει πόσους πιστούς έχει αυτή η Εκκλησία Φάντασμα.

Ανάμεσα στα άλλα, βγαίνει έξω αυτό το κλόουν και λέει « Στάζει η σκεπή και ο Γιαννουλάτος δεν έχει χρήματα να το φτιάξει» και φυσικά αυτό το έλεγε γεμάτο μίσος και ζητούσε λογαριασμό από τον Μακαριότατο. Αυτός ο πιστός μουσουλμάνος ας μην χύνει κροκοδείλια δάκρια για την Εκκλησία της Παναγίας γιατί εάν βρίσκετε σ’ αυτήν την κατάσταση βρίσκετε εξαιτίας όσων είχαν μαζευτεί εκεί με αρχηγό αυτόν τον αρχικλέφταρα  που έχει πάρει με την βία το ναό αυτό και έχει αυτό-ανακηρυχτεί αρχηγός μιας ανύπαρκτης εκκλησίας. Αλλά επίσης φταίνε οι πρόγονοι σας Οθωμανοί και Κομμουνιστές που κατέστρεψαν τους ναούς παντού.   Εάν δεν ήταν ο Αρχιεπίσκοπος μας τώρα δεν θα είχατε αφήσει τίποτα από αυτά που είχαν μείνει και δεν θα επιτρέπατε το χτίσιμο καμίας νέας εκκλησίας. Φυσικά το έργο του σας τρελαίνει γιατί θα θέλατε να μην υπάρχουμε.

Μια και αυτή η Εκκλησία Φάντασμα έχει τόσους πιστούς ας φτιάξει την σκεπή με την βοήθεια τους,  γιατί τα χρήματα τη Ορθόδοξης Εκκλησίας τα θέλετε αλλά τα θέλετε όχι για να χτίζετε αλλά για να την καταστρέψετε και να τα χρησιμοποιείτε εναντίων της.

Γιατί δεν δίνει χρήματα η Ερυθ. Συμμ. που έχει και καλή χρηματοδότηση; Η μήπως δεν την αφήνουν οι Γκρίζοι Λύκοι από την ανατολή!!!

Δεν έχει πρόσωπο εσύ κύριε να ζητάς λογαριασμό από τον Αρχηγό της Εκκλησίας μας την Ημέρα της Μεγάλης Γιορτής μας, για κάτι που είναι προϊόν δικό σας και των τρελών σαν του λόγου σου.

Εσείς τροφοδοτείτε ένα φάντασμα όχι γιατί μας αγαπάτε αλλά για να μας διχάσετε, μην νομίζετε ότι πηγαίνοντας εκεί τον βοηθήσατε απεναντίας αγανακτήσατε περισσότερο κάθε ορθόδοξο πιστό.

Μην τολμήσετε, να υποκρίνεστε πως μας αγαπάτε, ότι ενδιαφέρεστε για μας και τους χώρους λατρείας μας.

Τώρα πρέπει εμείς να υποβάλουμε αίτημα να γίνετε ανεπιθύμητο πρόσωπο  στους ναούς μας και να μην τολμήσετε να βάλετε το πόδι σας εκεί γιατί με το ένα η το άλλο τρόπο θα σας ξεραθεί.

Παραπονεθήκατε ότι στους ναούς μας μπήκαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, αλλά σας λέμε ότι τουλάχιστον αυτοί ήταν ορθόδοξοι ενώ εσείς όχι μόνο που δεν είστε πιστοί αλλά είστε και ομοϊδεάτες , πολιτικά, με αυτούς.

Εάν σταματούσαμε αυτούς φυσικά εσύ και η παρέα σου δεν πρέπει να πλησιάσετε ούτε στα 500 μέτρα από τους ναούς μας.

Ο λύκος με προβιά μας δείχνει ποιόν πρέπει να έχουμε αρχηγό εμείς τα πρόβατα για να μας φάει ευκολότερα.

Πότε θα σταματήσει αυτή η παρωδία; Όταν θα ξυπνήσουμε εμείς.

Σύντομα θα πάρετε και την απάντηση σας μην στεναχωριέστε!