Πολιτικό κόμμα από το "Κίνημα του Γέροντος Παϊσίου"-video

Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 18/12/2012

ierovima.gr-Το "Κίνημα των φίλων του Γέροντος Παϊσίου", ίδρυσε το πολιτικό κόμμα "Κίνημα της Ελλάδος", στις 12-12-2012, ημερομηνία που δεν επελέγη τυχαία.

 

""Ιδεολογίες" σαν του νοσηρού Ναζισμού, του Κομμουνισμού, του Σοσιαλισμού, του Νεοφιλελευθερισμού, καταστρέψανε την πατρίδα μας και καταφτώχυναν πνευματικά και υλικά τον λαό μας!   Μονάχα μια σημαία έμεινε όρθια! Δρόμος που κράτησε 1.000 ολόκληρα χρόνια την πιο μεγάλη, φωτεινή και ένδοξη Αυτοκρατορία που είδε ποτέ ο κόσμος! Ο δρόμος του Ενωμένου Ορθόδοξου Ελληνισμού!", διαβάζουμε στη σελίδα του κόμματος στο facebook.
 

 

Άγνωστο προς το παρόν ποιοί είναι τα ιδρυτικά μέλη, αλλά δεν ανησυχούμε γιατί όπως μας διαβεβαιώνουν πως "φέρνουμε αγάπη! Και όχι εκδίκηση! Δημιουργία και όχι χάος! Κτίσιμο και όχι γκρέμισμα! Αξιοπρέπεια και όχι δουλεία! Συμφιλίωση και όχι διχόνοια! Ειρήνη και όχι εμφύλιο!".

 

Στην διακήρυξή του κόμματος διαβάζουμε ότι έχουν σκοπό "την άμεση οργάνωση του παγκόσμιου Ορθόδοξου Ελληνισμού για την Αναγέννηση της χώρας, βασισμένης στα νάματα των διδαχών και προφητειών του αγίου Γέροντος Παϊσίου, σε  έναν διαρκή αγώνα για την Πίστη, την Πατρίδα και τον Συνάνθρωπο, με στόχο να επιτύχουμε με τη βοήθεια του Θεού, τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου και όλων των Αγίων, την Ανάσταση της χώρας και του λαού μας, ώστε το 2021 ο Ελληνισμός να έχει γίνει ξανά ο πρωτοπόρος και δυναμικός πρωταγωνιστής της Οικουμένης, διακόσια χρόνια μετά την μεγαλειώδη Επανάσταση και Παλιγγενεσία του 1821".