ΠΑΕ πρόσφεραν 30.000 μερίδες φαγητό στην Ι.Μ.Περιστερίου

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 17/12/2012

Φιλανθρωπική δράση έχουν αναλάβει Ατρόμητος και Ολυμπιακός την εφετινή περίοδο των Χριστουγέννων που για πολλές ελληνικές οικογένειες δεν θα είναι εορταστική εξαιτίας της οικονομικής κρίσης.
Ειδικότερα, σντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού αποτελούμενη από τους Τάσο Παπάζογλου, Κώστα Μανωλά και Παναγιώτη Βλαχοδήμο επισκέφθηκε δύο Ιερούς Ναούς στη Νίκαια και τον Πειραιά και προσέφερε οικονομική και υλική βοήθεια για όσους έχουν ανάγκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρόσφεραν 30.000 μερίδες φαγητό για τα συσσίτια των απόρων των ενοριών, δεχόμενοι τις ευχαριστίες των ιερέων, για τη σημαντική αυτή προσφορά.

Από την πλευρά του, ο Ατρόμητος θα συμβάλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Περιστερίου, του οποίου είναι μόνιμος χορηγός, προσφέροντας 500 γαλοπούλες, προκειμένου να στηριχθούν οι ευπαθείς ομάδες των κατοίκων της περιοχής ενόψει των εορτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

«Σε μια πρωτοβουλία 'από καρδιάς' η ΠΑΕ Ατρόμητος στηρίζει τους αδύναμους συμπολίτες μας τείνοντας χέρι βοήθειας και αλληλεγγύης.

Την ερχόμενη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 αντιπροσωπεία της ομάδας θα βρεθεί στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Περιστερίου «Από Καρδιάς» για να προσφέρει 500 γαλοπούλες οι οποίες θα μοιραστούν στις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας εν όψει των εορτών.

Την ΠΑΕ Ατρόμητος που είναι μόνιμη χορηγός του 'Κοινωνικού Παντοπωλείου' θα εκπροσωπήσει η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου και το ποδοσφαιρικό τμήμα οι Βαγγέλης Νάστος, Τάσος Καραμάνος, Θανάσης Καραγκούνης, Σωκράτης Φυτανίδης και Κώστας Γιαννούλης.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο 'Από καρδιάς' λειτουργεί στην οδό Ορχομενού 8 (και Αρκαδίας) στο Περιστέρι»