"ΑΠΟΣΤΟΛΗ": Ενίσχυση πυροπλήκτων

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 15/08/2018

Πρόγραμμα Επείγουσας Ενίσχυσης Πυρόπληκτων Αττικής από την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» σε συνεργασία με την τον IOCC

 

 Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ, με υποστήριξη και χρηματοδότηση από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό των Ορθοδόξων Χριστιανών Αμερικής International Orthodox Christian Charities-IOCC, διενεργεί Πρόγραμμα Επείγουσας Ενίσχυσης Πυρόπληκτων Αττικής.

 

Το πρόγραμμα θα στηρίξει 400 οικογένειες που διαμένουν μόνιμα στις πληγείσες περιοχές των δήμων Ραφήνας και Μαραθώνα και οι κατοικίες τους έχουν υποστεί μερικές ή ολικές ζημιές.  Η στήριξη προς τις οικογένειες αφορά προπληρωμένη κάρτα προμήθειας τροφίμων και άλλων αναγκαίων για τη διαβίωση τους ειδών από συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

 

«Η βοήθεια αυτή είναι μόνο ένα μέρος των δράσεων που θα υλοποιήσει η ΑΠΟΣΤΟΛΗ προς όφελος των οικογενειών που έπληξε η φωτιά, δήλωσε ο κύριος Κωστής Δήμτσας, Γενικός Διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. Εργαζόμαστε συστηματικά για τη συνέχιση των δράσεων σε συνεργασία με τους δήμους Ραφήνας και Μαραθώνα ώστε να διευκολύνουμε το έργο τους να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες των καμένων περιοχών».  

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ καλεί τους πυρόπληκτους Ραφήνας-Μαραθώνα, που η μόνιμη κατοικία τους έχει υποστεί μερική ή ολική καταστροφή από τη φωτιά, να υποβάλουν αίτηση και να παραλάβουν άμεσα, την κάρτα προμήθειας προϊόντων σούπερ μάρκετ.

 

Κλιμάκιο της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ βρίσκεται καθημερινά στις πληγείσες περιοχές σε κεντρικά σημεία και παραλαμβάνει την αίτηση και σε φωτοτυπία τα δικαιολογητικά, που αποδεικνύουν την μόνιμη κατοικία τους, όπως το τελευταίο εκκαθαριστικό εισοδήματος και τη βεβαίωση μερικής ή ολικής καταστροφής κατοικίας του. 

 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2130 184 402, 2130 184 413, 6972 270 956, 6942 634 665

ΤΑΧ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Δέσπως Σέχου 37, Πλ. Κυνοσάργους, Νέος Κόσμος, 11743 Αθήνα