Ναύπλιο: Δέηση υπέρ αποστράτων

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 03/06/2018
Στο Ναύπλιο στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου,  μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ακολούθησε δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών, που τέλεσε ο Ιεροκύρηκας της Μητροπόλεως Αργολίδας Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπουλέσης, αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και πραγματοποιήθηκε μικρή δεξίωση στην Έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας. 
Η εορτή των Αγίων Πάντων, έχει καθιερωθεί από την Πολιτεία και από την Ελληνική Αστυνομία ως ημέρα απόδοσης τιμής στους απόστρατους αστυνομικούς, ως ημέρα επιβράβευσης του έργου τους από την κοινωνία και τους πολίτες.
 
Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας κ. Λάμπρος Κατσαντώνης, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο Αντιδήμαρχος Νααυπλιέων Ραφαήλ Μπαρού, το Δ.Σ της Ένωσης Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας Αργολίδας, εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών, Δικαστικών και Στρατιωτικών Αρχών της Περιφερειακής Ενοτήτας Αργολίδας, τα Δ.Σ. των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού, εκπρόσωποι του επιστημονικού - επαγγελματικού κόσμου,που τίμησαν με την παρουσία τους, τους αποστράτους της Ελληνικής Αστυνομίας.