Οι μητροπολίτες Περγάμου, Προικοννήσου και Ζάμπιας στον Περιστερίου

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 16/11/2012

Mε την συμπαράσταση του σεπτού ιερατείου καθώς και του ποιμνιου του που τον τίμησε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περιστερίου κ.κ. Χρυσόστομος εόρτασε τα ονομαστηρια του στο παρεκκλήσιο του Αγίου Θεράποντα στο ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ της Ιεράς Μητροπόλεως, στην περιοχή της Κηπουπόλεως, στην οδό ΡΕΑΣ 1, άνωθεν του ιερου Ναου του Αγίου Νεκταρίου ( 7 -10 π.μ ), όπου και ιερούργησε.
 Μετά την Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος δέχτηκε  τις ευχές Κλήρου και Λαού  στην αίθουσα του Γηροκομείου, μέχρι τίς 11.30.
  Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος δέχτηκε  ευχές στο Επισκοπείο επί της οδού Εθν.Αντιστάσεως 92 και  Χαλκοκονδύλη . Ευχές μεταξύ άλλων δέχτηκε από τους Σεβασμιωτάτους Μητροπολίτες:  Περγάμου κ.Ιωάννη.  Προικοννήσου κ. Ιωσήφ  και Ζάμπιας και Μαλάουι κ. Ιωακείμ.
Τίμησαν με την παρουσία τους και ευχήθηκαν οι :ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Παπαντωνίου Κωνσταντίνος, η περιφερειακή σύμβουλος Πανταλάκη Ιωάννα , το μέλος της Π.Ε της Ν.Δ. Ασπασία Μπρούμα, ο πολιτευτής ΛΑΟΣ  Β Αθηνών Νικόλαος Ζευκιλής.(peristeri2011.blog)