Περιστερίου Χρυσόστομος:"Θα σταθώ δίπλα σας"

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 11/11/2012

(Ι.Μ.Περιστερίου) Την εκστρατεία παιδικού εμβολιασμού συνεχίζει η "Αποστολή" της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών μαζι με τον ΙΣΑ στο παράρτημα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής στην Ι. Μ. Περιστερίου.

Προ ημερών εμβολιάστηκαν  δεκάδες παιδιά παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Χρυσοστόμου, τον Γενικό Διευθυντή της "Αποστολής" Κωνσταντίνο Δημτσα, τον Πρόεδρο του ΙΣΑ Γιώργο Πατούλη, τον Δήμαρχο Περιστεριου Ανδρέα Παχατουρίδη στον Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας στην Πλατεία Δημοκρατίας από εθελοντές παιδιάτρους του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

Απο νωρίς συγκεντρώθηκαν πλήθος ανασφάλιστων γονέων με τα παιδιά τους προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι εμβολιασμοί και η ενημέρωση του ιατρικού ιστορικού για το καθένα παιδί σύμφωνα με την ιατρική διαδικασία.

Ο Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Χρυσοστομος παρακολούθησε τον εμβολιασμό των παιδιών και συγκινημένος αναφέρθηκε στην δυνατότητα που δοθηκε στους αδύναμους οικονομικά γονείς να αποκτήσουν τα παιδια τους ιατρική ασπίδα προστασίας με την βοήθεια της Αποστολης και του ΙΣΑ.

"Η Ι. Μ. Περιστερίου, προσθεσε, ξεκινά έναν αγώνα ζωής προσφοράς και αγάπης με σημείο αναφοράς τα παιδιά μας το μέλλον μας. Εκείνα δεν μπορούν να διεκδικήσουν  αυτο που δικαιούνται εμείς καλούμαστε να εξασφαλίσουμε μαζι με τους γονείς αυτο που ειναι αναμφίβολα κοινωνική μας προτεραιότητα. Ως Ποιμενάρχης με την βοηθεια του Θεου, θα σταθώ δίπλα τους όπως πράττω εδώ και πολλα χρόνια σε όλα τους τα προβλήματα πόσο μάλλον σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως ειναι η υγεια των συνανθρώπων μας των παιδιών μας"