Ι.Μ.Καλαβρύτων: Δωρεές υπέρ ευαγών ιδρυμάτων

Ο Ενορίτης | Δημοσίευση: 03/01/2018

Με ιδιαίτερη συγκίνηση η Ιερά Μητρόπολις Καλαβρύτων και Αιγιαλείας εδέχθη πρόσφατα δύο ακόμα ευγενείς δωρεές υπέρ των ευαγών ιδρυμάτων της. Σε κρίσιμες περιόδους, όπως η σημερινή, όπου άπαντες βιώνουμε τις επαχθείς συνέπειες της αδυσώπητης οικονομικής κρίσης, υπάρχουν ακόμα συνάνθρωποι που δείχνουν εμπράκτως το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για τα δοκιμαζόμενα ιδρύματά μας.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ιδρύματος της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως «Orama Foundation Inc» εξ Αμερικής κ. Νικόλαος Χριστοδουλόπουλος απέστειλε (εκ των διαθεσίμων του ταμείου) το ποσό των 10.000 δολαρίων Αμερικής, δηλαδή 8.300 περίπου ευρώ, για το συγκεκριμένο σκοπό.

Επίσης, οι ιδιοκτήτες της εταιρείας «Cavino A.E.» κ. Ιωάννης Αναστασίου, Θεόδωρος Αναστασίου και Παναγιώτης Δούσκας απέστειλαν το ποσό των 3.000 ευρώ για τον ίδιο σκοπό.

Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες προς τους αξιότιμους αυτούς κυρίους, ευχόμενοι όπως ο τεχθείς Σωτήρ του κόσμου δωρήσει σε αυτούς και τις οικογένειές τους ακλόνητη υγεία, ειρηνικό δε και ευλογημένο το νέο έτος.