Ο Διοικητής του Γ' Σώματος Στρατού στον Λαγκαδά Ιωάννη

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 19/09/2012

(εκ της Ι.Μ.Λαγκαδά)

Τον Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγον κ. ΓεώργιονΜπασιακούλην, υπεδέχθη εις το ΜητροπολιτικόνΜέγαρον, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνηςκ.κ. Ιωάννης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας καλωσόρισε τον Αντιστράτηγον κ. Γεώργιον Μπασιακούλην ευχαριστώντας τον για την παρουσία και την προσφορά του στην Ιερά Μητρόπολή μας, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν από κοινού θέματα πνευματικού, εθνικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Ο Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Μπασιακούλης ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνηςκ.κ. Ιωάννη για την φιλοξενία επέδωσε στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας τιμητικό μετάλιον το οποίο εξεδόθη εξ αφορμής των 100 ετών από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης το 1922 καθώς και συλλεκτικούς τόμους με την ιστορία των Βαλκανικών Πολέμων υπό την επιμέλειαν των εκδόσεων της Διευθύνσεως Ιστορίας του Στρατού.

Μετά το πέρας της συναντήσεως ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, ξενάγησε τον κ. Διοικητή στους χώρους της Ιεράς Μητροπόλεως ενώ του προσέφερε τιμητικώς σειρά από τις τελευταίες εκδόσεις της Ιεράς μας Μητροπόλεως.