Αντάμωμα στο χωριό Πάπαρι Αρκαδίας

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 18/08/2012

Ξακουστό, χρόνο με το χρόνο, σε ολόκληρη την περιφέρεια του Δήμου Τριπόλεως και όχι μόνο,  γίνεται το αντάμωμα στο χωριό Πάπαρι της Αρκαδίας.

Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε και φέτος το αντάμωμα στο Πάπαρι, την Παρασκευή 17ην  Αυγούστου 2012, το οποίο οργάνωσε με επιτυχία ο Σύλλογος Νέων του Χωριού «ΤΟ ΟΡΕΣΘΑΣΙΟΝ».

Το πλήθος του κόσμου, η άριστη οργάνωση και τα πλούσια εδέσματα, σε συνδυασμό με την παραδοσιακή δημοτική μουσική το τραγούδι και τον  χορό  μέχρι πρωίας,  ήταν κάποια από τα ομορφότερα χαρακτηριστικά του φετινού ανταμώματος.

Τίμησαν το αντάμωμα με την παρουσία τους, ο Σεβ. Μητροπολίτη μας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ο εφημέριος του χωριού, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Τριπόλεως κ. Ιωάννης Σμυρνιώτης, και  άλλοι παράγοντες του    Δήμου    και της Περιφέρειας .

Ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας και συντοπίτης μας, κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,  καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και ευλόγησε τους συνδαιτυμόνες, ευχόμενος καλή διασκέδαση και υγεία προς όλους.

 Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου, κ. Παναγιώτης Κακαμούσιας, εξ ονόματοςτου Δ/Σ και των συγχωριανών, καλωσόρισε τους παρευρισκομένους λέγοντας χαρακτηριστικά « Σας ευχαριστούμε όλους για την εδώ παρουσία Σας, ευχόμαστε σε όλους καλή διασκέδαση, υγεία πάνω από όλα και του χρόνου πάλι μαζί».

Χαιρετισμό απήυθυνε    προς τους παρευρισκομένους επίσης,  τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, όσο  και ο Δήμαρχος της Τριπόλεως.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους οργανωτές, τα μελή του Συλλόγου και σε όλους όσους κοπίασαν με σκοπό την ευόδωση του άριστου και επιτυχημένου ανταμώματος που πραγματοποιήθηκε στο χωρίο μας για μια ακόμη φορά.

Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα.
+ Ιερεύς Ιωάννης Σουρλίγγας