Η περιπέτεια ενός μικρού παιδιού που συγκλονίζει

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 08/06/2012

Ο αρχιμανδρίτης π. Νικόδημος Σιδέρης, πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου του ιερού ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου-Αγίας Φωτεινής Υμηττού, έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του ιερού ναού που ιερουργεί, έκτακτη ανακοίνωση του ιερού ναού Τριών Ιεραρχών Πανεπιστημίου Πατρών, ανακοίνωση που  συγκλονίζει κάθε άνθρωπο. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να την αναρτήσουμε και όχι μόνο…Διαβάστε την:

 

«Έκτακτη Ανακοίνωση Ιερού Ναού Τριών Ιεραρχών Πανεπιστημίου Πατρών,

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012:

«Ο κ. Πρύτανης μας ενημέρωσε για μία δραματική ιστορία και ζήτησε τη βοήθειά μας.

 

 

Φοιτήτρια του Πανεπιστημίου του Πανεπιστημίου Πατρών έμεινε έγκυος και γέννησε ένα κοριτσάκι. Ο πατέρας του παιδιού εξαφανίστηκε και η μητέρα μετά από ένα χρόνο από τη γέννηση του παιδιού απεβίωσε. Τώρα το μικρό κοριτσάκι είναι 18 μηνών και το μεγαλώνει μόνη της η γιαγιά, η μητέρα της φοιτήτριας, η οποία είναι άνεργη χωρίς πόρους. Μέχρι τώρα βοηθιέται από την τοπική Εκκλησία και τους γειτόνους.

Ο Πρύτανης και η Επιτροπή του Πανεπιστημιακού Ναού κάνουν έκκληση στα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας να συνδράμουν για τη στήριξη της προσπάθειας της γιαγιάς να μεγαλώσει αυτό το αγγελούδι (που βλέπετε στη φωτογραφία) σωστά και να μη στερηθεί τα απαραίτητα της ζωής.

Συγκεκριμένα μπορείτε να συνδράμετε με τους εξής τρόπους, δίνοντας:

Α) Χρήματα

Μπορούν να κατατίθενται

1) Στην Αγροτική Τράπεζα στο λογαριασμό 3190102910057 Ιερός Ναός Πανεπιστημίου Πατρών με ένδειξη βοήθεια στο 18μηνο κοριτσάκι.

2) Στον υπάλληλο της υπηρεσίας μισθοδοσίας κ. Ανδρέα Σταματόπουλο (Δίνεται σχετική απόδειξη)3) Στο κουτί του Ναού με ένδειξη για του απόρους.

Β) Παιδικό και βρεφικό ρουχισμό, καθώς και μαύρα ρούχα για τη γιαγιά

Γ) Τρόφιμα, κυρίως για το παιδί αλλά και για τη γιαγιά

Για το ρουχισμό και τα τρόφιμα ο Ναός είναι ανοιχτός καθημερινά από 10.30 μέχρι 14.30.

Δ) Εάν κάποια οικογένεια ενδιαφέρεται να βαπτίσει το κοριτσάκι αυτό ας επικοινωνήσει με την κ Μαλλιώτη Νικολ (Γραμματέα της Πρυτανείας) τηλ. 2610 996606. Η βάπτιση θα γίνει εντελώς δωρεάν στον Πανεπιστημιακό Ναό.

Επειδή αυτή η ιστορία δεν τελειώνει με μία εφάπαξ βοήθεια, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συνεχίσουν να συνεισφέρουν και στο μέλλον.

Εκ της Επιτροπής του Ναού»

Πηγή:Alopsis