Χυδαίες φημολογίες σε βάρος κληρικών- Κάποιοι δεν σέβονται ούτε τη Μεγάλη Εβδομάδα

Ο Ενορίτης | Δημοσίευση: 13/04/2012

Χυδαία και φυσικά ανώνυμα λιβελογραφήματα που αφορούν κληρικούς, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους. Κάποιοι που δεν σέβονται ούτε τη Μεγάλη Εβδομάδα, αποστέλλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χυδαίες «αποκαλυπτικές ειδήσεις» που αφορούν κληρικούς (εύκολα θύματα;) όλων των βαθμίδων.

 

Το «ierovima», την τελευταία εβδομάδα έγινε αποδέκτης τέτοιων κειμένων. Φυσικά και δεν τα δημοσιεύσαμε και ούτε πρόκειται να το πράξουμε, γιατί πρώτον ο συντάκτης/ες είναι ανώνυμοι, δεύτερον τα κείμενα είναι χυδαία και τρίτον, εμείς τουλάχιστον, δεν δημοσιεύουμε καμία είδηση αν πρώτα δεν την έχουμε διασταυρώσει.

 

Λάβαμε αρκετές φορές σε μορφή pdf, πολυσέλιδο κείμενο, που αφορά μια ολόκληρη μητρόπολη. Χυδαιότητες στις οποίες ο ανώνυμος λιβελογράφος εμπλέκει τουλάχιστον δέκα πρόσωπα, σχεδόν όλοι κληρικοί.

 

Ακόμη λάβαμε και δεύτερη «αποκάλυψη» που αφορά δήθεν σε κληρικό μητροπόλεως της νησιωτικής Ελλάδος. Χυδαιολογία που εμπλέκει κληρικό με στρατιωτικό του οποίου «η σύζυγος μετέβη στην Αθήνα, στο Συνοδικό Μέγαρο και κατήγγειλε τις δραστηριότητες του συζύγου της».

 

Αν οι καταγγέλοντες έχουν το θάρρος να υπογράψουν τις καταγγελίες τους, το «ierovima», δεσμεύεται να τις δημοσιεύσει, αφού εξακριβώσει την αλήθεια των καταγγελιών, όπως έχει πράξει σε ανάλογες περιπτώσεις. Διαφορετικά οι ανώνυμοι καταγγέλοντες είναι απλά συμμετέχοντες…Και ο νοών νοείτω!