Ο Σαμαράς στο Φανάρι, ο Καμμένος στον Ιερώνυμο

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 10/04/2012

(φωτο από Real.gr) Τη στιγμή που ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς επισκεπτόταν τον Οικουμενικό Πατριάρχη, ο πρόεδρος του κόμματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" Πάνος Καμμένος επισκεπτόταν τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Μετά την συνάντηση που διήρκεσε 40 λεπτά,ο Πάνος Καμμένος δήλωσε: «Ήλθαμε για να πάρουμε την ευλογία του Αρχιεπισκόπου, του εκθέσαμε τις απόψεις μας και τον ευχαριστήσαμε που η Ιεραρχία από την πρώτη στιγμή πήρε θέση για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων η οποία μέσω της Τρόϊκας προσπαθεί να καταργήσει την Εθνική Κυριαρχία».

Ο Π.Καμμένος επίσης τόνισε: «Αυτή η προσπάθεια κατάργησης της Εθνικής Κυριαρχίας προχώρησε και σε πολιτική εναντίον της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας με μεθοδεύσεις που στηρίζονται από την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας» και πρόσθεσε: «Από τους 10 κληρικούς που φεύγουν,μόνο ένας μπορεί να χειροτονηθεί. Σε λίγο καιρό στα μικρά νησιά,στις ορεινές περιοχές δεν θα υπάρχουν ιερείς να λειτουργούν. Δεν θα κτυπά η καμπάνα. Αυτός είναι ο στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων,της Τρόϊκας και της συγκυβέρνησης. Εμείς  είμαστε από την αντίθετη πλευρά».