Ιερέας με τρία κιλά χασίς!

Ο Ενορίτης | Δημοσίευση: 05/04/2012

Οι κυπριακές Αρχές συνέλαβαν Ελληνα ιερωμένο που έφτασε από την Αθήνα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, όταν εντόπισαν στις αποσκευές του 3 κιλά χασίς. Σύμφωνα με όσα γράφει ο κυπριακός ηλεκτρονικός Τύπος, ο 37χρονος Ελληνας που υπηρετεί σε ενορία της ευρύτερης περιοχής της Λευκωσίας και μένει μόνιμα στο Δαλί, αφίχθη το βράδυ της Τετάρτης στην Μεγαλόνησο με πτήση από την Αθήνα.

Περίπου στις 22.30, άνδρες των υπηρεσιών δίωξης ναρκωτικών τού ζήτησαν να περάσει για έλεγχο μαζί με τις αποσκευές του, καθώς είχαν σχετικές «πληροφορίες», αφού ο παπάς είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για άλλες υποθέσεις.

Κατά τη διαδικασία εντόπισαν τρεις πλαστικές συσκευασίες με αποξηραμένη κάνναβη, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο 37χρονος παραδέχθηκε την ενοχή του και υποστήριξε ότι ο λόγος που ήρθε στην Ελλάδα για... ψώνια ήταν οικονομικός, καθώς αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Το πρωί της Πέμπτης πέρασε με την αυτώφορη διαδικασία από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, που του επέβαλε οκταήμερη κράτηση.