Video από…θαύμα της Βασούλας που «ψαρεύει» στην Κρήτη

Ο Ενορίτης | Δημοσίευση: 29/03/2012

Στην Κρήτη βρίσκεται αυτές τις μέρες η ιδρυτής της οργάνωσης «Αληθινή εν Θεώ ζωή», που στόχο έχει να οδηγεί στην πλάνη τους Ορθοδόξους Χριστιανούς. Το «ierovima» είχε αναφερθεί και πέρυσι στην περίπτωση της Βασούλας, όταν είχε επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη.

Στην ιστοσελίδα της η Βασούλα, (Βασιλική Παρασκευή Πεντάκη –Ρύντεν)  αναφέρει μεταξύ άλλων: “Η Βασούλα Ρύντεν είναι ελληνίδα, γεννήθηκε στην Αίγυπτο και είναι μέλος της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας. Το 1985, όταν εκείνη ζούσε στο Μπαγκλαντές, ο Θεός την πλησίασε με τον πιο παράδοξο τρόπο, για να την χρησιμοποιήσει ως όργανό Του και να την επιφορτίσει με τα μηνύματά του για ολόκληρη την ανθρωπότητα”.

Και ακόμη: «Η Βασούλα γράφει τα μηνύματα που λαμβάνει με ένα μεγαλοπρεπή επιβλητικό γραφικό χαρακτήρα (φωτο) διαφορετικό από το δικό της καθώς επιτρέπει να οδηγηθεί το χέρι της με υπερφυσικό τρόπο»  

 

Δείτε το βίντεο όπου πίσω από την Βασούλα, "εμφανίζεται" σε ένα πίνακα η μορφή του Ιησού Χριστού. Δεκάδες βίντεο κυκλοφορούν στο youtube με τα...θαύματα της Βασούλας!