Χειροτονία ιερέως από τον μητροπολίτη Αργολίδος

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 09/01/2016

φωτορεπορτάζ Ευάγγελος Μπουγιώτης Λίγες μόλις ημέρες μετά από την  μεγάλη εορτή των Θεοφανείων , στον  ενοριακό ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου στην πόλη του Άργους  , ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος   κατά την διάρκεια της θείας  λειτουργίας  προέβη   στην χειροτονία εις  Ιερέα του  Διακόνου π. Αριστείδη Αποστολόπουλου .  Μαζί με τον Μητροπολίτη συλλειτούργησε κι ο θεοφιλέστατος επίσκοπος Επιδαύρου Καλλίνικος . Η χειροτονία του νέου Ιερέα  πραγματοποιήθηκε σε ένα κατάμεστο ιερό ναό από πιστούς που όλοι μαζί φώναξαν στον ιερέα Άξιος Άξιος…

 

Ο  π. Αριστείδης  είναι  γέννημα θρέμμα του Άργους  και θα υπηρετεί στην μητρόπολη Αργολίδος  αμισθί . Ο μητροπολίτης κατά το κήρυγμα του  αναφέρθηκε στον νέο Ιερέα και του τόνισε  πως πρέπει να είναι πάντα ένας καλός ποιμήν για τους πιστούς και να διακονεί πάντα με αγάπη.   

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ακολούθησε κέρασμα σε όλο το εκκλησίασμα από τον νέοχειροτονηθέντα  ιερέα.  Την χειροτονία παρακολούθησε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Αργολίδος Γ.Ανδριανός.