«Προσωπικότητες 2010» ο μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος και ο π. Γεώργιος Μεταλληνός

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 01/03/2011

Ο μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος και ο π. Γεώργιος Μεταλληνός ήταν μεταξύ των βραβευθέντων στην εκδήλωση «Προσωπικότητες 2010», που διοργάνωσε ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Corfu σε συνεργασία με την Κερκυραϊκή Ένωση Πειραιά στο Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, την Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου.

Στη φωτογραφία ο ποιμενάρχης Γλυφάδας από επίσκεψή του στο νοσοκομείο "Ασκληπιείο" Βούλας.

Στη  φετινή εκδήλωση  τιμήθηκαν προσωπικότητες που ξεχώρισαν το 2010 και είναι οι εξής: η υπουργός Εργασίας κ. Λούκα Κατσέλη, η εφοπλίστρια Αγγελική Φράγκου, ο Μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός, ο Καθηγητής και πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων της Ιωνιδείου κ. Κωνσταντίνος Μπουρλετίδης, ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Θάνος Ορφανός, ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ.κ. Παύλος, ο Ιατρός και π. Πρόεδρος της ΚΟ.Δ. Ε. ΚΟ. ΜΕ. Π. κ. Νικόλαος Καρβουνας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Τύπου κ. Τηλέμαχος Χητήρης, ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, η οργάνωση « Γιατροί του Κόσμου », ο Συγγραφέας, π. Υπουργός π. Βουλευτής και π. Δήμαρχος Πειραιά κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος, η Ελληνικής καταγωγής Δήμαρχος του 5ου διαμερίσματος της Λυών, Αλεξάνδρα Πεσσόν,ο Προεδρος του ΕΒΕΠ κ. Γιώργος Κασιμμάτης, ο Δημοσιογράφος - Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Κατσικάρης και η Δημοσιογράφος- Ερευνήτρια κ. Αγγελική Νικολούλη.
Τα βραβεία  απένειμαν προσωπικότητες του Πολιτικού, Καλλιτεχνικού, Δημοσιογραφικού, Εκκλησιαστικού, Επιχειρηματικού κόσμου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πέρυσι είχαν τιμηθεί οι προσωπικότητες: ο Μητροπολίτης Πειραιά και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, ο Μητροπολίτης Κέρκυρας-Παξών κ.κ. Νεκτάριος, ο Δήμαρχος Κερκυραίων κ. Σωτήρης Μικάλεφ, ο Δήμαρχος Αγ. Ι. Ρέντη κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, ο Μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Σ.Σ. κ. Βασίλης Κορκίδης, η οργάνωση «Η Κιβωτός του Κόσμου», ο Εφοπλιστής Νικόλαος Φράγκος, ο Αρχηγός του Γ.Ε.Ν. κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης και η ΔΗ.ΚΕ.ΠΟ.Κ.