Αγιασμός στην Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Α.Α.

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 02/10/2015

Πραγματοποιήθηκε χθες ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς της Διευθύνσεως Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου ήταν ο Πρωτοσύγκελλος της  Ι.Α.Α. Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βολιώτης ο οποίος μετέφερε τις πατρικές ευλογίες του Αρχιεπισκόπου τονίζοντας την μεγάλη σημασία της σπουδής στη Βυζαντινή Μουσική, η οποία, όπως τόνισε, προάγει πολιτισμό.

 

Ο Διευθυντής Διευθύνσεως Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής και  Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Σχολής πανοσιολογιώτατος π. Ειρηναίος Νάκος ευχαρίστησε τον Πρωτοσύγκελλο για την παρουσία του καθώς επίσης και τους αγαπητούς Καθηγητές της σχολής και με πολύ χαρά επέδωσε τα Πτυχία και τα Διπλώματα των επιτυχόντων σπουδαστών  των εξετάσεων Ιουνίου 2015.

 

Τέλος ο  π. Ειρηναίος αφού ευχαρίστησε τον μέχρι πρότινος Γραμματέα της Σχολής κ. Ιωάννη Πεφάνη, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη  Γραμματειακής υποστήριξης της Διευθύνσεως  Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, καλωσόρισε δημοσίως τον νέο Γραμματέα κ. Δημήτρη Σκοπελίτη, φοιτητή στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, του οποίου και ευχήθηκε καλή δύναμη..