Ο ιερέας πήρε το όπλο του και ...

Ο Ενορίτης | Δημοσίευση: 22/02/2012

Με το όπλο στα χέρια πήγε  ένας… ιερωμένος στο σπίτι  του γαμπρού του για να εκδικηθεί  την απαγωγή της 15χρονης κόρης του! Χωρίς να πει λέξη, άνοιξε πυρ και «γάζωσε» πόρτες, τοίχους και παράθυρα, ανοίγοντας βεντέτα με την οικογένεια του 23χρονου!

Ο νεαρός είχε εισβάλει την  Δευτέρα στο σπίτι του 39χρονου ιερέα στα Βορίζα του δήμου Φαιστού και απήγαγε την ανήλικη κόρη του με την οποία ήταν αρραβωνιασμένος. Το κορίτσι είχε επιστρέψει στο πατρικό της τις τελευταίες ημέρες, επειδή η σχέση τους δεν πήγαινε καλά και σκεφτόταν να χωρίς, κάτι που ο αρραβωνιαστικός της αρνιόταν να δεχτεί.

Από τότε, τα ίχνη του ζευγαριού  έχουν χαθεί και δεν έχουν  εντοπιστεί, παρά τις έρευνες που ξεκίνησε η Αστυνομία μετά την καταγγελία της 32χρονης μητέρας της ανήλικης. Η αγωνία για την τύχη της κόρης του έβγαλε από τα… ράσα του τον εφημέριο του χωριού, που αρματώθηκε και ξέσπασε στο σπίτι του 60χρονου πατέρα του γαμπρού του πυροβολώντας πάνω από 20 φορές! Οι αστυνομικοί που τον αναζήτησαν, δεν τον βρήκαν πουθενά καθώς έσπευσε να εξαφανιστεί για να γλιτώσει το αυτόφωρο, ενώ συνέλλεξαν 12 βολίδες από τον τόπο της επίθεσης. (πηγή protothema)
  () ()