Ι. Μ. Χαλκίδος: Διαλέξεις Σχολής Γονέων

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 13/02/2012

ΧΑΛΚΙΔΑ

Η έκτη διάλεξη για φέτος, στα πλαίσια της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως, για το  τμήμα της Χαλκίδος θα γίνει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της οδού Μεσσαπίων 10 (κτίριο της οικογενείας Πνευματικού όπου μέχρι πέρυσι στεγάζονταν τα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως), με ομιλητή τον κ. Κωνσταντίνο Χολέβα, Πολιτικό Επιστήμονα, ο οποίος θα εισηγηθεί το θέμα: «ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ». Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση.

 

ΜΑΝΤΟΥΔΙ

Η μηνιαία διάλεξη στα πλαίσια της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως, για το  τμήμα του Μαντουδίου θα γίνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Μαντουδίου, με ομιλητή τον  Αρχιμ. Ιωάννη Καραμούζη – Ιεροκήρυκα της Ι. Μητροπόλεως, ο οποίος θα εισηγηθεί το θέμα: «Η ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ»Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση.

 

ΙΣΤΙΑΙΑ

Η μηνιαία διάλεξη στα πλαίσια της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως, για το  τμήμα της Ιστιαίας θα γίνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Ευαγγελιστρίας Ιστιαίας, με ομιλήτριες την  κ. Μαρία Κουλούρη, Λογοθεραπεύτρια καί Σύμβουλος Ψυχικῆς Ὑγείας και την κ. Ἀγγελική Βασιλειάδη, Λογοθεραπεύτρια, οι οποίες θα εισηγηθούν το θέμα: «Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΩΣ ΤΑ ΕΞΙ ΕΤΗ».Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση, την οποία θα συντονίσει η κ. Δήμητρα Ζιώγα, Ειδική Παιδαγωγός