Παρουσίαση βιβλίου για την Ιερά Μονή Σωτήρος Κουμπέ

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 13/02/2012

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγενίου και την ευχή της Οσιοτάτης Καθηγουμένης Πανσέμνης   της Ι. Μονής Σωτήρος  Κουμπέ – Ρεθύμνου ,το Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικού Συλλόγου των αποδήμων Ρεθυμνίων της  Αττικής «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» έχει τη τιμή να σας προσκαλέσει στη παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο « Η Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως Σωτήρος Χριστού Κουμπέ – Ρεθύμνου και ο νεότερος ιδρυτής της π. Νέστωρας Βασσάλος ο Διονυσιάτης» του καθηγητή Κωστή Ηλ. Παπαδάκη , που θα λάβει χώρα στο πνευματικό κέντρο της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών (Δημ. Σούτσου -46  , Αμπελόκηποι – Αθήνα) τη   Δευτέρα ,20 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 18:00.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο ομότιμος καθηγητής της Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεώργιος Γαλίτης  και ο πανεπιστημιακός φιλόλογος , θεολόγος & κοσμήτωρ του φιλολογικού συλλόγου Παρνασσός  κ. Σταύρος Μαραγκουδάκης . Το συντονισμό της όλης εκδήλωσης θα έχει ο πρόεδρος του συλλόγου Γεώργιος Βλατάκης.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν εκπρόσωποι της ΑΘΠ. του Οικουμενικού ημών Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως κ. Βαρθολομαίου Α΄, της ΑΘΜ. Πάπα & Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου Β΄, του Μακ. Αρχ. Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου , ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Ευγένιος & εκπροσώπου της Ι. Μονής.

Θα προβληθεί ταινία μικρού μήκους με τη ζωή & το έργο των μοναζουσών στην Ι. Μονή.

Συμμετέχει ο χορός των ιεροψαλτών εκ του Ιερού Ναού Αγ. Δημητρίου Αμπελοκήπων- Αθηνών.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                     Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΛΑΤΑΚΗΣ                                                                                        ΕΛ. ΣΤΑΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ