Εκδήλωση Κατηχητικών Συνάξεων στη μητρόπολη Γλυφάδας

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 29/01/2012

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012 στις 18.30, στο Πνευματικό Κέντρο του νέου Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης (ο οποίος Ιερός Ναός, ετοιμάζεται να εορτάσει και την πρώτη του Ιερά Πανήγυρη στις 1 και 2 Φεβρουαρίου τρέχοντος έτους), πραγματοποιήθηκε κοινή Εκδήλωση των Κατηχητικών Συνάξεων των Ενοριών, Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης και Προφήτου Ηλιού Κόρμπι Βάρης.

Την εκδήλωση τίμησε με την ευλογία και την παρουσία του, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ε. Β. Β. & Β. κ. Παύλος, ο οποίος μαζί με τους Εφημερίους των ανωτέρω Ιερών Ναών π. Γεώργιο Αντζουλάτο, π. Παναγιώτη Γκέζο τον Ιεροδιάκονο Ευάγγελο Σπανό και την παρουσία του π. Κωνσταντίνου Μαλτέζου Εφημερίου του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Ασκληπιείου Νοσοκομείου Βούλας, έκοψε την βασιλόπιτα των Κατηχητικών Συνάξεων των δύο αυτών Ενοριών για το νέο έτος.

 

Στο κατάμεστο Πνευματικό κέντρο από κόσμο, κυρίως παιδιά, μετά την κοπή της Βασιλόπιτας, ακολούθησε πρόγραμμα, με ύμνους, ποιήματα και τραγούδια, από τους κατηχητοπαίδες των δύο Κατηχητικών Συνάξεων, κυρίως προς τιμή των Τριών Ιεραρχών, υπό την διακριτική επίβλεψη, καθοδήγηση και συντονισμό των Κατηχητών και Κατηχητριών τους.

π. Αντώνιος Χρήστου-Εφημέριος Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας