500 πσιδιά πέρασαν από τις κατασκηνώσεις της Ι.Μ.Αλεξανδρουπόλεως

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 20/08/2015

 

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει ότι περισσότερα από 500 παιδιά, αγόρια και κορίτσια Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου από το Νομό Έβρου, τη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία, πέρασαν φέτος από τη θερινές κατασκηνώσεις μας.

 

Στις μόνιμες εγκαταστάσεις μας, δίπλα στο μοναστήρι της Παναγίας του Έβρου, σε 5 συνολικά κατασκηνωτικές περιόδους η Ιερά Μητρόπολη με ειδικά προγράμματα και εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό, πρόσφερε στα παιδιά μας ένα παιδαγωγικό συνδυασμό σωματικής χαλάρωσης και πνευματικής καλλιέργειας μέσα σε κλίμα ομαδικότητας και συναναστροφής. Με υγιείς και σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας φροντίσαμε την ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση προβληματισμών με σκοπό την απόκτηση μιας μικρής εμπειρίας συμβίωσης με πνευματική χριστιανική θωράκιση, με πολιτιστική γεύση και ευπρεπή συναναστροφή.

Τις παραπάνω κατασκηνωτικές περιόδους ακολούθησε και φοιτητικό τριήμερο με 60 αποφοίτους Λυκείων και φοιτητές και φοιτήτριες.

Σε κάθε κατασκηνωτική περίοδο μετείχαν – βάσει ειδικής συνεργασίας και με ανάλογη προετοιμασία – και παιδιά με ειδικές ανάγκες.


 


 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως