Υποδοχή με κωδωνοκρουσίες

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 06/07/2015

Το δημοψήφισμα που διενεργήθηκε στην Ελλάδα την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015, είχε ως αποτέλεσμα να μετατεθεί η προγραμματισμένη στα πλαίσια του εορτασμού των 80 χρόνων του Ναού της Αγίας Μαρίνης νεανική εκδήλωση, για τον προσεχή Οκτώβριο. 

Λίγο όμως μετά τις 19:00, με χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες η εκκλησιαστική κοινότητα με προεξάρχοντα τον πρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου και παρουσία εθελοντών συνεργάτων της ενορίας, υποδέχθηκε τους εκ της Βορείου Ευρώπης προσκεκλημένους προς τούτο αδελφούς κληρικούς και λαϊκούς.
Τέσσερις Πολωνοί κληρικοί, δύο πρεσβυτέρες, δύο λαϊκά στελέχη και 7 νέοι, με επικεφαλής τους τον Αρχιμανδρίτη Ανδρέα Μπορκόφσκι, Καθηγούμενο της Μονής Ευαγγελισμού Σούπραλς, προσήλθαν στο ναό και μετά την θερμή υποδοχή που τους επιφυλάχθηκε, συμμετείχαν στο Εσπερινό, συμπροσευχομένου και του εκ της Μητροπόλεως Κορίνθου Ελληνοπολωνού κληρικού, Αρχιμανδρίτου Αρκαδίου Ραζνύ.    
Οι ευγενείς καλεσμένοι, ξεναγήθηκαν στους τέσσερις ορόφους του κτιριακού συγκροτήματος του Ναού και αφού ενημερώθηκαν για τις δράσεις της εκκλησιαστικής κοινότητας, παρέλαβαν αναμνηστικά δώρα και παρακάθισαν σε δείπνο όπου με χαρούμενη διάθεση παρακολούθησαν και συμμετείχαν σε ένα μουσικό πρόγραμμα οργανωμένο για αυτούς.
 

Εκ του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως