Μουσική εκδήλωση από τα παιδιά ενορίας της Ι.Μ.Λαγκαδά

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 14/06/2015

Το απόγευμα του Σαββάτου 13 Ιουνίου ε.έ., τα παιδιά του πνευματικού κέντρου της ενορίας του Αγίου Γεωργίου Γερακαρούς, μέσα στα πλαίσια των γενικότερων δραστηριοτήτων που λαμβάνουν μέρος στην ενορία, πραγματοποίησαν μία μουσική εκδήλωση την οποία και αφιέρωσαν σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπορέσουν να δείξουν μέσα από αυτήν, ένα μικρό μέρος της δουλείας τους.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννου, ενώ κατά την διάρκεια αυτής, παρέστη πολλής κόσμος, ο οποίος και ετίμησε την ζωντάνια και την δροσιά των νέων και των παιδιών της επαρχίας της Γερακαρούς, που με την καθοδήγηση του εφημερίου π. Δημητρίου Καραγιάννη και του δασκάλου κ. Αθανασίου Κουγιουμτζόγλου, κατάφεραν και μίλησαν με την γλώσσα της μουσικής στις καρδιές όλων, χαρίζοντας λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης στις δύσκολες και ζοφερές αυτές ώρες που διέρχεται η πατρίδα μας, δίδοντας με τον δικό τους τρόπο ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

 

Χαιρετίζοντας με θερμά λόγια την όμορφη αυτή εκδήλωση, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ.κ. Ιωάννης, επήνεσσε το κόπο και το δημιουργικό φιλότιμο των νέων, συγχαίροντας ταυτόχρονα τους γονείς που ενθαρρύνουν τα παιδιά τους, ώστε να συμμετέχουν ενεργά στο έργο και στις δραστηριότητες της Εκκλησίας