Οι ιερείς πήραν τις τσουγκράνες

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 10/06/2015

Ξεκίνησε την Τρίτη 9 Ιουνίου με προσωπική εργασία 15 Ιερέων της Μητροπόλεως Φθιώτιδος η προετοιμασία και ο ευτρεπισμός των χώρων και σπιτιών των Κατασκηνώσεων, που ευρίσκονται στην παραλία του Καινουρίου Λοκρίδος και όπου κάθε χρόνο φιλοξενούνται εντελώς δωρεάν 500 περίπου παιδιά και νέοι των ενοριών της Φθιώτιδος.

Ο μητροπολίτης κ.Νικόλαος που παραβρέθηκε μαζί τους και συντόνιζε τις εργασίες, συνεχάρη και ευχαρίστησε τους Ιερείς που πρόθυμα θα διαθέσουν λίγες ημέρες από το πρόγραμμά τους για τις Κατασκηνώσεις.

Την 1η Ιουλίου, ημέρα ενάρξεως της Κατασκηνωτικής περιόδου  θα αντιλαλήσουν και πάλι οι χαρούμενες φωνές των παιδιών μας στην παραλία του Καινουρίου, που κατά την περίοδο του καλοκαιριού γίνεται το κέντρο του Ποιμαντικού ενδιαφέροντος της τοπικής μας Εκκλησίας.

 Να σας θυμίσουμε ότι φέτος οι Κατασκηνώσεις θα λειτουργήσουν σε τρείς περιόδους. Από 1η έως 12 Ιουλίου για αγόρια Δ΄ - ΣΤ΄ Δημοτικού. Από 13 έως 22 Ιουλίου για αγόρια Γυμνασίου και Λυκείου και  από 23 έως 31 Ιουλίου για κορίτσια Ε΄- ΣΤ΄ Δημοτικού και Γυμνασίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ή στον Εφημέριο της ενορίας τους έως 22 Ιουνίου.