Επαναλειτουργία Κέντρου Φιλοξενίας Νέων με την συνδρομή της Ι.Μ. Ηλείας

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 29/04/2015

ilialive.gr Στα πλαίσια του προγραμματισμού επαναλειτουργίας του Κέντρου Φιλοξενίας Νέων στην Τ.Κ  Σκαφιδιάς, πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση του Δημάρχου Πύργου κ. Γαβρίλη Λιατσή με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό και τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης κ. Αθανάσιο.

 

Στη Σκαφιδιά πρόκειται να φιλοξενηθούν παιδάκια από τα ορεινά χωριά του δήμου Πύργου το καλοκαίρι για να απολαύσουν τη θάλασσα και να κάνουν τα μπάνια τους.

 

Η Μητρόπολη Ηλείας θα συνδράμει την προσπάθεια αυτή του δήμου Πύργου με κάθε τρόπο και μάλιστα επικεφαλής της προσπάθειας θα τεθεί ο Επίσκοπος Ωλένης.

 

Μετά την συνάντηση στο γραφείο του Μητροπολίτη, ακολούθησε επίσκεψη στον χώρο του Κέντρου Φιλοξενίας Νέων,  του Δημάρχου Πύργου, του Θεοφιλέστατου Επίσκοπου Ωλένης κ. Αθανάσιου της Αντιδημάρχου Κοιν/κής Προστασίας και Υγείας κας Αγγελακοπούλου Ανδρ. και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου Πύργου.


Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Γερμανός στις δηλώσεις του, τόνισε ότι η Εκκλησία είναι πάντοτε εκείνη που σαν μάνα φροντίζει όλα τα παιδιά και μάλιστα τα νέα παιδιά.