"Θεοπροσφορά"

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 10/04/2015

 

ΜΕ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΙ ΕΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

 

Με την προσφορά ειδών ανάγκης μέσω της Τράπεζας Τροφίμων και Ενδυμάτων υπό την επωνυμία «Η ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» συνεχίστηκε το Φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητροπόλεώς μας τις Άγιες αυτές ημέρες.

Συγκεκριμένα, οι Ιερείς και οι εθελοντές που διακονούν στην «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας μοίρασαν σημαντικές ποσότητες κρεάτων, λαδιού, αλεύρων, οσπρίων, ζυμαρικών, ζαχάρεως, γάλακτος, ρούχων, παιχνιδιών, λαμπάδων,  κ. α. ειδών προσφορά του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, χορηγών, αλλά και μεμονωμένων δωρεών των απλών πιστών.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στην προσφορά 4 τόνων γάλακτος από την Κορινθιακή Γαλακτοβιομηχανία «ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ Α.Ε.» για τις ανάγκες των μικρών αδελφών μας όπως και στην προσφορά ποσότητας κρέατος από την εταιρία κρεάτων του κ. Ζάρκου από το Κιάτο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, πληροφορηθείς από τους υπευθύνους για τις παραπάνω δωρεές, εξέφρασε τις βαθιές του ευχαριστίες στους χορηγούς, τους ευλόγησε ευχόμενος ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και δοξολόγησε τον Ύψιστο γιατί η παράκλησή του - να βρεθούν συμπαραστάτες στην ενίσχυση του Φιλανθρωπικού έργου που επιτελεί η Εκκλησία μας – εισακούστηκε. Εξάλλου, είναι χαρακτηριστική η δήλωση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας για το πόσο εντυπωσιασμένος είναι από την αλληλεγγύη του Κορινθιακού Λαού προς τον αναξιοπαθούντα πλησίον μας, μέσω της Τοπικής μας Εκκλησίας.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ