Συνάντηση μητροπολίτη Πειραιώς με Μαρινάκη

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 08/04/2015

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ.Βαγγέλη Μαρινάκη θα έχει αύριο Μεγάλη Πέμπτη στις 13:30 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς.

Σκοπός της συναντήσεως θα είναι η έκφραση της έμπρακτης αγάπης του κ.Μαρινάκη ο οποίος με μία συμβολική κίνηση προσφοράς σημαντικού ποσού προς το Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητροπόλεώς μας, θα ενισχύσει για μία ακόμη φορά το Φιλανθρωπικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας. Εξάλλου δεν είναι λίγες οι φορές που η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και μέσω των Ενοριών της, έχει δεχθεί την βοήθεια και τη συμπαράσταση τόσο της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός όσο και προσωπικά του κ.Μαρινάκη, ως αποτέλεσμα της συνεχούς ανησυχίας τους για την πρόοδο του κοινωνικού συνόλου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά το παρελθόν έχουν ενισχυθεί σημαντικά στην αποπεράτωσή τους Ιεροί Ναοί της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας και έχουν προσφερθεί Λειτουργικά Σκεύη και είδη πρώτης ανάγκης. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη ορθομαρμάρωση Ιερού Ναού της Μητροπόλεώς μας, έργο το οποίο έχει αναλάβει η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια της ενίσχυσης του Φιλανθρωπικού έργου της Μητροπόλεώς μας, ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός κ.Βαγγέλης Μαρινάκης θα προσφέρει το Μεγάλο Σάββατο σε Ενορίες της τοπικής μας Εκκλησίας, πασχαλινά είδη τροφίμων τα οποία θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες, ούτως ώστε να μην λείψουν τα αναγκαία από το Πασχαλινό τους Τραπέζι.

Αυτή η πράξη αγάπης, έρχεται να προστεθεί σε σειρά πρωτοβουλιών της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και του Προέδρου της κ.Μαρινάκη, οι οποίες σχετίζονται με σημαντικές δράσεις της τοπικής μας Εκκλησίας στον τομέα της Φιλανθρωπίας, του νεανικού έργου και των Κατασκηνώσεων αλλά και της μισθοδοσίας κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς οι οποίοι δεν μισθοδοτούνται από το Ελληνικό Κράτος. Δημήτρης Αλφιέρης