Λάβρος κατά των πολιτικών ο μητροπολίτης Νεαπόλεως

Ρεπορτάζ | Δημοσίευση: 02/04/2015

voria.gr Παρουσία της Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου και χοροστατούντος του Μητροπολίτου Νεάπολης - Σταυρούπολης Βαρνάβα,πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του νέου πρότυπου κτηρίου της ΔΟΥ Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης στην οδό Καραολή & Δημητρίου 15, στον Εύοσμο.

Η κ. Σαββαΐδου εξέφρασε την ικανοποίησή της για τα εγκαίνια της νέας ΔΟΥ, που με τις σύγχρονες υποδομές του θα εξυπηρετεί κυρίως τις περιοχές Ευόσμου και Μενεμένης.

«Στόχος μας είναι να βελτιώνονται οι υποδομές και να υπάρχουν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες, τόσο για τους εργαζόμενους στην υπηρεσία όσο και για τους πολίτες», δήλωσε η γγ Δημοσίων Εσόδων.

Λάβρος κατά των πολιτικών ηγεσιών που κατά καιρούς αδιαφόρησαν παντελώς, όπως είπε, για τη δυτική Θεσσαλονίκη, εμφανίστηκε από την πλευρά του Μητροπολίτης Νεάπολης - Σταυρούπολης Βαρνάβας.

«Μπορεί να μην είχαμε λεφτά, αλλά κι όταν είχαμε, τα χρήματα σταματούσαν πριν τις δυτικές συνοικίες της πόλης», τόνισε.

Σε σκωπτικό ύφος και μιλώντας για το Μετρό στη Θεσσαλονίκη, ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως δήλωσε ότι «είναι προτιμότερο να το πούμε επέκταση του μετρό της Αθήνας, προκειμένου να ολοκληρωθεί». Παράλληλα, τόνισε πως η ανέγερση του κτηρίου της νέας ΔΟΥ «ισοδυναμεί με θαύμα».