«Σχολικός εκφοβισμός, ένα σύγχρονο κοινωνικό άγος»

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 27/03/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

27/3/2015

 

ΕΚΤΑΚΤΩΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ - ΔΑΣΚΑΛΟΣ κ. ΗΛΙΑΣ ΓΕΡΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΘΕΜΑ «ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ, ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΟΣ» ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00

ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.

 

ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟ κ. ΕΜ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΓΩ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.

 

Ενημερώνουμε το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα της Ιεράς μας Μητροπόλεως, ότι μετατίθεται η προκαθορισμένη για το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 καταληκτική συνεδρία της Σχολής Γονέων της Ι. Μητροπόλεώς μας, λόγω εκτάκτων σοβαρών υπηρεσιακών υποχρεώσεων του διακεκριμένου ομιλητού, Υποστρατήγου κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκη στο Εξωτερικό. Η συνάντηση και η ενδιαφέρουσα εισήγησή του με θέμα «Διαδικτυακή συμπεριφορά υψηλού κινδύνου» μετατίθεται σε χρόνο που θα προσδιοριστεί μετά το Πάσχα και αφού εκδοθεί σχετική ανακοίνωση, ώστε να ενημερωθούν εγκαίρως οι ενδιαφερόμενοι.

Αντ’ αυτής και στα πλαίσια της Σχολής Γονέων θα πραγματοποιηθεί η άκρως επίκαιρη εισήγηση του Θεολόγου – Δασκάλου, Μεταπτ. Διπλ. Θεολογίας κ. Ηλία Γεραρή με θέμα: «Σχολικός εκφοβισμός, ένα σύγχρονο κοινωνικό άγος».

Σας αναμένουμε λοιπόν, το Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 και ώρα 18.00, στην «Κροκίδειο Αίθουσα», για να λάβουμε από τα έμπειρα χείλη του ομιλητού τα απαραίτητα εφόδια, ώστε όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε την ανερχόμενη κοινωνική μάστιγα του Σχολικού Εκφοβισμού.    

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ