Ο μητροπολίτης Χαλκίδος στο 1ο ΕΠΑΛ

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 17/02/2015

I.M.Xαλκίδος Το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Φεβρουαρίου 2015, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Διάκονό του π. Νεκτάριο Ευγενικό, επισκέφθηκε, κατόπιν προσκλήσεως, το 1ο ΕΠΑ.Λ. Χαλκίδος όπου έλαβε χώρα η «2η έκθεση ελληνικών παραδοσιακών γεύσεων» με προϊόντα που ετοίμασαν οι μαθήτριες και μαθητές του τομέα γεωπονίας.

 

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκε ο Διευθυντής και οι Καθηγητές του Λυκείου, οι οποίοι τον συνόδευσαν στο εργαστήριο γεωπονίας, όπου γινόταν η διήμερη έκθεση (12-13.2.2015). Εκεί η Καθηγήτρια κ. Δέσποινα Αντωνίου και μαθήτριες του τομέα τον ξενάγησαν και του εξέθεσαν το φάσμα δραστηριοτήτων τους.


Ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος έπειτα, εξέφρασε την ικανοποίηση και τη χαρά για την ποιότητα και το επίπεδο του έργου, που παράγεται στον συγκριμένο τομέα αλλά και σε όλο το Λύκειο. Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι καθημερινά, κατευθυνόμενος προς το γραφείο του, περνά πάντοτε μπροστά από το 1ο ΕΠΑ.Λ. και ευλογεί διδάσκοντες και διδασκομένους που προσέρχονται εκεί.
Κλείνοντας ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί και πάλι το Λύκειο, όποτε προσκληθεί.