"Επαίνει καλά" –Εκδηλώσεις του Ι.Ν Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως

Εκκλησία της Ελλάδος | Δημοσίευση: 05/12/2011

Η εκκλησιαστική κοινότητα της Αγίας Μαρίνης θέλοντας να τιμήσει πρόσωπα που συνδέθηκαν με την ιστορία της, στις 11 Δεκεμβρίου 2011 οργανώνει σειρά εκδηλώσεων κατά τις οποίες θα τιμηθούν ο πρόσφατα συνταξιοδοτηθείς εφημέριος του Ναού Πρωτοπρεσβύτερος π. Σπυρίδων Μανταδάκης, ο απερχόμενος πρέσβυς της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κ. Μιχαήλ Κλίγκερ και ο πρώην Δήμαρχος Ηλιουπόλεως κ. Ιωάννης Αναγνώστου.

Θα προηγηθεί στις 18:00 ο πανηγυρικός Εσπερινός επί τη εορτή του Αγίου Σπυρίδωνος και θα ακολουθήσει εντός του Ναού η παρουσίαση των τιμωμένων και η επίδοση του «Μεταλλίου Τιμής» της ενορίας.  Εν συνεχεία στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ναού θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφιών με θέμα «Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς προστατευόμενα από την UNESCOστην Πολωνία». Κατόπιν θα γίνει η ονοματοδοσία της αιθούσης δεξιώσεων του Ναού, στην οποία θα γίνει παρουσίαση χορευτικού προγράμματος με ζωντανή μουσική από τον Σύλλογο Κρητών Ηλιουπόλεως και θα παρατεθεί δεξίωση με κρητικά παραδοσιακά κεράσματα.

Εκ του τμήματος Δημοσιών Σχέσεων και Επικοινωνίας, του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως